Pride varer: Vis din støtte ved å feire mangfoldet

Oppmerksomheten til fargerike Pride, som skaper gledelige gatefestivaler, øker stadig etter en lengre koronapause. Ikke bare er flere mennesker interessert i å delta på disse arrangementene, men det er også en økende etterspørsel etter varer som feirer mangfold og støtter LHBT+-samfunnet.

Badgeland er et selskap som har levert produkter til Pride i Norge og i utlandet, fra Oslo og København til Berlin, Vilnius og Gøteborg. I 2022 har selskapet sett økt interesse for produktene deres fra de som ønsker å vise sin støtte, både som del av en Pride og som generell støtte til mangfold – og interessen har absolutt ikke blitt mindre på nyåret.

Det brede utvalget av produkter som tilbys fremmer kjærlighet i alle dens former. Fra merker og nåler til klistremerker, armbånd, midlertidige tatoveringer, ballonger og ansiktsmaling, disse gjenstandene viser tilhørighet, støtter og øker bevisstheten om årsaken.

 

Mange alternativer

Et rundt merke med regnbuestriper er et klassisk valg for klær og egner seg spesielt godt til arrangementer som Pride da det sender et budskap som kan sees på avstand. Pins viser også støtte til LHBT+-fellesskapet på en diskret måte og kommer i mange forskjellige former og med forskjellige flagg, fra regnbuer til hjerter eller rektangulære flagg. De kan brukes på klær eller vesker i lang tid, selv etter at paradene er over.

Midlertidige tatoveringer kan plasseres på kroppen og er populære som giveaways på arrangementer. De kommer med en papirbakside og noen selskaper legger til sin egen logo, lenker eller til og med en liten tekst på baksiden. De er FDA-godkjent for kosmetisk bruk på huden. Disse midlertidige tatoveringene er en fin måte å vise din støtte på.

Et annet alternativ for å dekorere ansiktet er en fin fargestift, som fort kan gjøre det festlig å gå ut på parader og gatefestivaler. Mange velger en blyant i regnbueflaggets farger for å tegne stripene i ansiktet. Det er en fin måte å komme i riktig stemning på, og et par fargerike kinn er rett i anledningens ånd.

 

Avslutningsvis er den økende interessen for varer relatert til Prides en klar indikasjon på den økende støtten til LHBT+-samfunnet. Enten du deltar på et Pride-arrangement eller bare ønsker å vise din støtte, er det mange alternativer som passer dine behov. Fra merker og nåler til midlertidige tatoveringer og ansiktsmaling – det er noe for enhver smak. Vis din støtte og feir mangfoldet med pride-varer!