Gode råd for et bedre sexliv

Det er litt for lett å tenke at det å ha et bra sexliv handler om å finne ut av hva den andre liker, og gjøre det – igjen, og igjen og igjen. Men det er ikke sånn vi fungerer. For det er med sex som det er med alt annet i livet. Preferansene våre utvikler seg, og ikke minst utvikler de seg i forhold til hvem vi er sammen med. Kanskje vi liker en ting sammen med en person og noe annet sammen med en annen. Det å ha et åpent sinn og være nysgjerrig på hva som funker er noe som virkelig kan gi sexlivet det dere trenger for å ta det til nye høyder.

Her er noen tips for å få et bedre sexliv.

Slik utforsker dere sexlivet deres

  • Vær nysgjerrig. Ikke tro at det som alltid fungerer, kommer til å fortsette å fungere. Vær nysgjerrig og finn nye ting som føles bra. Ikke tro at du vet svaret, men let hele tiden etter nye svar.
  • Bruk leketøy. Dette er noe som virkelig kan ta sexlivet til et nytt nivå. Nysgjerrig? Les mer. Det er mange som kan føle seg truet av å bruke leketøy, men det er bare en helt nydelig måte å skape en annen dynamikk på som kan være spennende å inkludere.
  • Fokuser på å være i øyeblikket. Ja, det høres kanskje litt teit ut, men en av de beste måtene å virkelig gjøre sexlivet bedre, er å være skikkelig til stede sammen med partneren sin. Det kan faktisk være ganske overveldende for mange fordi man er så vant til å bare koble ut, men tro oss – det virker.
  • Ikke vær redd for å prøve noe nytt. Det er ingen som sier at det alltid funker, men ha et åpent sinn hvis partneren din har lyst til å prøve noe og det ikke føles som et nei for deg.