Vis at du setter pris på dem du savner

Er du en av dem som virkelig kjenner på savnet etter noen du er glad i? Det er du ikke alene om. De siste 15 månedene har det vært vanskelig å møte alle nære og kjære man normalt både besøker og får besøk av. Heldigvis er sommeren godt på vei og vi ser endelig lys i enden av tunellen.


Likevel er det mange som fremdeles ikke ønsker å reise og heller ikke ønsker å få for mye besøk. Det er har de all rett til. Det er heldigvis fremdeles måter du kan vise både familie og venner at du tenker litt ekstra på dem på en merkedag eller på en helt vanlig dag. I denne artikkelen skal vi gi deg noen tips til hva du kan sende i posten for å spre litt ekstra kjærlighet.

Det trenger ikke være all verdens

Nå tenker du kanskje «nei, men det er så vanskelig å sende pakke». Det stemmer ikke, det er faktisk utrolig lett. I dag kan du sende pakke med sporing så fort den er større enn en konvolutt, noe som betyr at både avsender og mottaker enkelt kan følge med på hvor pakken er og når det kommer frem. Derfor foreslår vi at du sender noen bilder du har skrevet ut til en du er glad i. I pakken kan du legge ved noe som minner deg om dem eller noe dere pleide å gjøre sammen.

Kanskje er det strikketøy fordi dere alltid pleide å strikke sammen, eller kanskje er det en brus og en pose popcorn fordi dere alltid så gode filmer sammen. Vis vedkommende at du setter pris på gamle minner og at du gleder deg til nye. Blir pakken stor er dette heller ikke noe problem. Hos postfirmaene kan du se hvordan sende pakke over 35 kg på nettet eller ved å spørre. Her er det ingen unnskyldninger.