Send billig pakke til Frankrike

Å sende pakker er noe vi alle sammen gjør innimellom. Enten fordi vi har venner og familie i utlandet som vi ønsker å glede, eller kanskje vi skal sende tilbake noe vi kjøpte på nettet. Uansett hva grunnen er, er det absolutt sånn at vi ønsker å gjøre det billigst mulig. Når vi sender til utlandet, er det nemlig ekstra viktig at vi tenker på hvordan vi kan gjøre kostnadene så små som mulig, og det er heldigvis mange småting vi kan gjøre for å gjøre det billig. 

Når man skal sende pakke til for eksempel Frankrike, som er en del av EU, mens Norge ikke er det, er det flere ting man skal tenke på, enn hvis man skulle sende en pakke innenfor Norges egne grenser. Når noen sier send pakke billig til Frankrike, hva betyr egentlig det, og hva kan gjøre selv for å gjøre det billig? Svaret er at når man skal sende pakke og post til Frankrike, er det noen få, emn viktige ting man kan tenke over for å gjøre det billigst mulig. 

Viktige faktorer for å gjøre det billigst mulig 

Det er to viktige faktorer når man skal sende pakker, som kan avgjøre om det blir dyrt eller billig. Den ene er for avsenderen, og det andre er for mottakeren. Og her gjelder det å være oppmerksom på begge deler. Først og fremst skal du se på reglene for toll og moms i Frankrike, sånn at du kan holde pakkens innhold innenfor det som er lovlig. Hvis det ikke er det, må mottakeren nemlig betale. 

Det andre er dimensjoner, vekt og innpakning, for her kan man være uheldig å havne i en vektklasse opp på grunn av dette, når man kunne inngått det hvis man hadde forberedt seg og googlet reglene før man gikk på posten med den.