Hvilken seng skal jeg velge?

Det er veldig vanlig å underprioritere god søvn, men det er på tide at vi alle blir flinkere til å ta de grepene som skal til for å sove bedre. Det starter faktisk med en god seng. Her kan du lese mer om hvordan du finner den beste.

Mange sengetyper å velge mellom

Det finnes mange forskjellige sengetyper å velge mellom, og noen er unektelig litt mer eksklusive enn andre. Derfor er det lurt å sette seg godt inn i hva de forskjellige sengetypene kan, så man er helt klar når man skal velge den riktige sengen.

Det er mange som drømmer om en kontinentalseng, og det er ikke så rart. Denne sengetypen har nemlig hele tre lag, som alle sammen jobber for å gi deg bedre komfort når du sover. her har man mange muligheter for å spesialisere så man kan finne akkurat den hardheten og de materialene på madras som passer for nettopp deg og dine behov,

En rammemadras er slett ikke en uvanlig seng i Norge, og her har man mange valgmuligheter. I stedet for å gå for bar et lag, kan man oppgradere rammemadrassen ved å enkelt kjøpe en overmadras også. Så får man enda et spesialisert lag som gir deg den støtten du trenger.

En type seng som begynner å bli veldig populær og ettertraktet, er en regulerbar seng. La oss se litt nærmere når man skal velge nettopp den sengetypen.

Når skal man velge regulerbar seng?

En regulerbar seng er en luksusseng på mange måter. Den lar deg nemlig justere sengen akkurat slik du vil. Det kommer litt an på dine personlige behov, når du skal finne den beste regulerbare sengen.

Hvis du sliter med ryggplager, kan en regulerbar seng være en utrolig god løsning. Da kan du få avlastning på de punktene du trenger, og du kan enkelt innstille sengen så den blir mer komfortabel for deg. Det er også en super seng for deg som liker å lese på sengen. Du kan nemlig justere den øvre delen av sengen som et slags rygglene.

En regulerbar seng er også super for deg som er gravid. Da kan du mye lettere avlaste og regulere sengen etter behov. Faktisk så er det heller ikke en dum seng for snorkere, og det kan gjøre underverker å sove med hodet litt høyere når man er forkjølet. Derfor er det mange grunner som gjør at det kan være litt bedre å velge en regulerbar seng, når man står mellom flere sengetyper.