Den perfekte gaven til en som har alt

Når du skal gi gave til noen som har alt, eller til en som kanskje ikke ønsker seg noe spesielt så er det ikke alltid like lett å komme frem til noe. Derfor har vi laget en liten oversikt over gaver som du kan gi til en du sliter litt med å kjøpe gave til. Forhåpentligvis finner du noe som kan falle i smak hos vedkommende og forhåpentligvis finner du noe du ønsker å gi bort.

Når man skal gi gave til en som har alt så er det ofte en god ide å kjøpe en gave dere kan oppleve. Enten dette er en opplevelse sammen, en aktivitet eller noe vedkommende skal gjør alene, så er det en super måte å gi en god gave på som hen blir glad for, samtidig som du slipper å gi noe som vedkommende allerede har.

Hvilken gave passer best?

Det finnes mange flotte aktiviteter og opplevelser du kan gi, så her handler litt om å finne noe som vedkommende vil like og noe som passer til din prisklasse. Vårt første tips er å lage en liten helaften. Kanskje kan dere gå på en restaurant først og så kan dere se et show, en musikal, et teater eller en kinofilm. Finn litt ut av hva som passer best for dere og hva vedkommende kommer til å like best. Om du vil ha noen gode konkrete tips så klikk her og se de beste gavetips.

Du kan også finne aktiviteter og opplevelser som er ferdig planlagt, slik at det ikke er en kveld du blir nødt til å sette sammen. Dere kan for eksempel spise middag og se show på Latter, dra på SUP kurs, Middagscruice i Oslofjorden med Brim Explorer eller hva med en food tour gjennom Oslo sentrum?