De beste treningsbuksene for din type trening

Det å ha riktig treningstøy er en viktig del av å få seg en skikkelig god treningsøkt. Likevel er det mange som bare velger noe tilfeldig i stedet for å gjøre bittelitt reserach på hvilken type treningsklær som passer til akkurat den typen trening man faktisk gjør. Man trenger for eksempel andre typer treningsklær til yoga enn man skal løpe.

Når man skal trene er det veldig viktig at man har det riktige utstyret, for det å måtte dra opp buksene hele tiden når man løper, eller man har bukser som er alt for stramme når man gjør yoga sånn at man ikke kan bevege seg ordentlig, er ikke akkurat noen god idé. Det er nemlig forskjellige teknologier innenfor treningsklær, som er utviklet helt spesifikt til de forskjellige typene aktiviteter – så hvorfor ikke utbytte dette og optimere treningen?

Finn de riktige treningsbuksene

Når du skal velge yogabukser eller løpebukser, er det viktig at man vet hva man ser etter, sånn at man kan kjøp noe som er optimert for den typen trening man skal gjøre. Og her får du noen tips til hvordan du velger riktige bukser til disse to aktivitetene, sånn at du får akkurat det du trenger.

  •  Når du skal finne yogabukser, er det viktig at du ser etter bukser som er utviklet spesielt til stor fleksibilitet. Dette betyr lav kompresjon og høy bevegelighet, sånn at kroppen kan bevege seg helt fritt mens man trener. Noe med høyt liv er også å foretrekke.
  • Når du skal finne bukser til å løpe i, skal man se etter det motsatte. Her er høy kompresjon viktig, sånn at kroppen får støtten den trenger mens man løper. Dette øker både stabiliteten og blodsirkulasjonen, pluss at du slipper å dra opp buksene dine mens du løper og optimerer følelsen av kontroll.