De aller største norske stjernene i UFC 

UFC er noe som opplever en enorm utvikling i Norge akkurat nå, både hvis man ser på antall utøvere og hvis man ser på antall fans som ser på kampene. Og selv om dette kan virke litt tilfeldig for den vanlige mannen i gata, er det faktisk ikke tilfeldig i det hele tatt. Det er nemlig fordi det i løpet av de siste par årene har kommet noen skikkelig gode norske utøvere med i kampene, og dette har snudd interessen for UFC på hodet i Norge. 

Når det kommer til UFC er det ikke så mange som ikke har hørt om Emil Meek, som nok er den aller beste og ikke minst mest populære norske utøveren. Interviews er i tillegg til kampene noe av det som seerne virkelig elsker, for det gir et helt annen inntrykk av de som er med. Samtidig gjør det det enda litt villere å se på kampene, for det er lett å glemme at det faktisk er ekte mennesker, i ekte slåsskamper. Andre utøvere på lista over de beste og mest populære er Kenneth Bergh og Mohsen Bahari. 

Andre sportsstjerner nordmenn er opptatt av 

Bortsett fra at UFC er kjempestort akkurat nå og nok kommer til å forbli det, er det likevel ikke den største idretten når det kommer til hva nordmenn flest liker å se på. Der ligger fotball på tronen og ikke minst er derfor fodboldinterviews noe av det fans elsker å se. For akkurat som når det kommer til å se intervjuer med utøvere som driver med UFC, gir det å se fotballstjerner i intervjuer de som elsker fotball en helt annen oppfattelse av sporten – det blir rett og slett mer personlig. Dette ser vi også når det kommer til stjerner på ski F1 eller andre sportsgrener.