Blomster sprer glede

Uansett om du skal gi blomster til noen du er glad i, eller sette en vase med helt friske blomster i hjemmet ditt, så er det noe som unektelig sprer glede. Her kan du lese litt mer om hvordan du kan bruke blomster i hverdagen, for å gjør den litt lysere – for deg eller noen du er glad i.

Gi blomster til en du er glad i

Det er faktisk få ting som man blir så glad for som å få blomster. Det kommer nok blant annet litt av at man føler det er noe som tilhører en annen tid, og som er en håndfast og kanskje til og med også romantisk gest i en digital og kanskje av og til litt kald verden.

Gi blomster i gave

Det er faktisk nesten ikke noen hyggeligere gave enn å få blomster. Hvis du vil gjøre gaven enda litt mer personlig, prøv å finn ut hva personen du skal gi sin fødselsblomst er, eller hva de forskjellige blomstene man kan velge mellom symboliserer.

Innred med blomster

Det mange ikke tenker på, siden blomster i de fleste tilfeller er noe man skifter ut når de dør, er at det rent faktisk kan bli en del av innredning. Du kan gjøre hjemmet ditt til en varm og innbydende blomsterverden, som setter den helt riktige stemningen.

Nettopp fordi blomster ikke er permanente, er det faktisk forholdsvis lett å endre stemningen i et helt rom eller hjem bare ved å skifte ut blomstene. Hvis du har lyst til å plukke blomster selv i hagen din eller ute i det fri, så kan du også bruke blomster til å lage sesonger i hjemmet – som skifter i takt med naturen utenfor. På den måten får hjemmet ditt en rytme av rutiner som er med på å spre glede og god stemning. Bare tenk på lukten af ferske syringrener når forsommeren kommer, og vakre epleblomstgrener. Det er mye å ta av som kan bruke til innredningen, og for å gi boligen din et ekstra særpreg. Det beste av alt er jo faktisk at man skifte stil og stemning med bare få enkle grep, når man bruker blomster. Uansett om man kjøper eller plukker helt selv.

Du kan også installere noen grønne planter rundt omkring som mer permanente løsninger, som gir en grønn base til det levende blomstrende som du tar med inn. Lukt er jo også noe som er veldig sanselig og faktisk kan bidra til å høyne estetetiske opplevelser. Derfor skal du ikke undervurdere hvor mye lukt har å si når du velger blomster som du innreder med.